Hypotheek aanvragen in Zevenaar

Een hypotheek aanvragen blijft altijd een klus waarin u zich goed moet verdiepen, dus breng snel een bezoek aan ons adviesbureau in Zevenaar. Bij Koning Financiële Diensten helpen we u bij diverse financiële diensten, waaronder het aanvragen van een hypotheek. We geven u een passend advies en informeren u over de mogelijkheden. Laat u adviseren door onze experts en profiteer van de voordelen.

Wilt u meer weten over onze financiële diensten?

Neem contact op

Deskundig advies

Professionele adviseurs

Advies op maat

Een hypotheek met goede voorwaarden aanvragen

Of u nu uw eerste huis wilt kopen of wilt verhuizen, dat maakt niet uit. Wij brengen alle financiële mogelijkheden voor u in kaart. Hierdoor heeft u een goed overzicht van alle hypotheekvormen. We berekenen de hypotheekrente voor u en bekijken of u in aanmerking komt voor hypotheekrenteaftrek. We maken een overzicht van uw huidige lasten ten opzichte van uw nieuwe lasten en vergelijken de verschillende hypotheken. Wilt u uw eerste woning kopen? Dan kunt u wellicht een starterslening aanvragen, waarmee u een extra bedrag kunt lenen voor het kopen van uw eerste droomhuis. We geven u een deskundig advies voor de beste hypotheek, maar informeren u ook over de voorwaarden en risico’s. Samen stippelen we een financieel plan uit, dat gericht is op de toekomst. Naast het aanvragen van een hypotheek, helpen we u ook graag bij het afsluiten van levensverzekeringen en diverse schadeverzekeringen.

Wilt u écht goed advies krijgen?


Neem contact op voor het beste hypotheekadvies

We hopen al uw financiële vragen te beantwoorden met onze financiële diensten. Kies voor het beste hypotheekadvies en laat u adviseren door onze experts. We staan met een glimlach voor u klaar. Maak een afspraak met één van onze adviseurs via het contactformulier of door te bellen naar 0316-527925.

U kunt ons hier vinden!