Het berekenen van de hypotheekrente

Bij Koning Financiële Diensten in Zevenaar helpen we u met al uw financiële vragen, waaronder het berekenen van de hypotheekrente. We geven zowel starters als woningeigenaren een passend advies om een hypotheek af te sluiten tegen een goede rente en de beste voorwaarden. Onze adviseurs beschikken over jarenlange ervaring en voorzien u van het beste advies.

Wilt u meer weten over onze financiële diensten?

Neem contact op

Deskundig advies

Professionele adviseurs

Advies op maat

Wij helpen u bij het berekenen van de hypotheekrente

Wanneer u een hypotheek wilt aanvragen is het belangrijk om naar de verschillende rentevormen te kijken. U kunt uw hypotheek namelijk op verschillende manieren aflossen, door middel van een lineaire hypotheek of annuïteitenhypotheek. We berekenen de hypotheekrente en geven u advies over de diverse hypotheekvormen. Bent u een startende woningeigenaar en wilt u uw eerste huis kopen? Laten we kijken of u in aanmerking komt voor een starterslening. Deze lening is bedoeld om startende woningeigenaren de mogelijkheid te geven om extra te kunnen lenen. Hierdoor kunt u gemakkelijker uw eerste huis financieren. Onze financiële diensten zijn erg divers. Zo helpen we u ook met het afsluiten van diverse schadeverzekeringen en levensverzekeringen.

Wilt u écht goed advies krijgen?


Laat u adviseren en kies voor de beste rentevorm

U kunt bij ons terecht voor al uw financiële vragen. Of het nu gaat om het berekenen van de hypotheekrente of het afsluiten van diverse verzekeringen, dat maakt niet uit. Onze experts staan altijd om u van het beste hypotheekadvies te voorzien. Laat u adviseren en sluit een hypotheek af met de beste rentevoorwaarden. Neem contact op via het contactformulier of telefonisch via 0316-527925 om een afspraak te maken.

U kunt ons hier vinden!