Schadeverzekeringen als particulier afsluiten

Er zijn diverse schadeverzekeringen die u als particulier kunt afsluiten. Bij de Koning Financiële Diensten adviseren we u over verzekeringen en financiële aanvragen. We brengen de mogelijkheden voor u in kaart en informeren u over de voorwaarden. U kunt bij ons terecht voor al uw financiële vragen. Ons team staat voor u klaar in Zevenaar om u van deskundig advies te voorzien.

Wilt u meer weten over onze financiële diensten?

Neem contact op

Deskundig advies

Professionele adviseurs

Advies op maat

De beste schadeverzekeringen die u als particulier nodig heeft

Door middel van schadeverzekeringen bent u als particulier verzekert tegen de financiële gevolgen van schade. Denk hierbij aan schade aan kantoorapparatuur, voertuigen, gebouwen en goederen. Bij een aansprakelijkheidsverzekering bent u verzekerd wanneer u per ongeluk iemand verwondt of spullen van een ander beschadigd. Welke schadeverzekeringen u moet afsluiten is afhankelijk van uw situatie. Bent u in het bezit van een auto of wilt u deze gaan kopen? Dan is het verstandig om te kijken welke goed dekkende autoverzekering u het beste kunt afsluiten. Ook voor andere voertuigen, zoals een motor, scooter of fiets kunt u een verzekering afsluiten. Naast schadeverzekeringen geven we aan u, als particulier, ook advies over levensverzekeringen, zoals een uitvaartverzekering of kapitaalverzekering. Wilt u graag uw eerste huis kopen of verhuizen? Dan adviseren we u ook bij het aanvragen van een hypotheek.

Wilt u écht goed advies krijgen?


Laat u informeren door onze financieel adviseurs

Met onze verzekeringskaarten kunt u in één oogopslag zien wat wel en niet gedekt wordt in de polis van de schadeverzekeringen. Ons aanbod aan financiële diensten is erg breed, dus we kunnen al uw financiële vragen beantwoorden. Neem contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar 0316-527925 om uw vragen te bespreken.

U kunt ons hier vinden!