Een kapitaalverzekering afsluiten

Wanneer u een kapitaalverzekering wilt afsluiten is het belangrijk om rekening te houden met de voorwaarden en risico’s. Bij Koning Financiële Diensten, gevestigd in Zevenaar, brengen we de financiële voor- en nadelen voor u in kaart, en adviseren we u bij het afsluiten van diverse verzekeringen. We maken een overzicht, zodat u gemakkelijk kunt kiezen uit diverse verzekeraars.

Wilt u meer weten over onze financiële diensten?

Neem contact op

Deskundig advies

Professionele adviseurs

Advies op maat

De juiste kapitaalverzekering afsluiten

Bij een levensverzekering wordt er een bedrag uitgekeerd bij overlijden van de verzekerde, of op een vooraf overeengekomen datum. Hiermee bouwt u een kapitaal op dat u in de toekomst kunt gebruiken voor grote uitgaven, zoals uw hypotheek of een studie voor de kinderen. Een kapitaalverzekering is een levensverzekering waarbij het verzekerde bedrag wordt uitgekeerd op de vooraf overeengekomen datum, indien de verzekerde nog leeft. Als u voor de einddatum overlijdt, kunt u zelf kiezen welk bedrag uw nabestaanden ontvangen. Een kapitaalverzekering afsluiten is eigenlijk een manier van sparen, omdat u op een later moment het verzekerde bedrag ontvangt. Bij het afsluiten van een kapitaalverzekering is het belangrijk om een goede keuze te maken in welke verzekeringsmaatschappij u kiest. Met onze financiële diensten helpen we u bij het maken van deze keuze. Naast het afsluiten van levensverzekeringen, helpen we u graag met het afsluiten van schadeverzekeringen. Denk hierbij aan verzekeringen, zoals een autoverzekering of aansprakelijkheidsverzekering.

Wilt u écht goed advies krijgen?


Kies voor ons als adviesbureau

Door het brede aanbod aan verzekeringen en verzekeringsmaatschappijen is het soms moeilijk om door de bomen het bos te zien. Met onze financiële dienstverlening hopen we u te helpen bij al uw financiële vragen. Om een afspraak te maken met een adviseur neemt u contact op via het contactformulier of door te bellen naar 0316-5279250. We maken een financieel overzicht en helpen u bij het afsluiten van een kapitaalverzekering.

U kunt ons hier vinden!