Financiële diensten in Zevenaar

Bij Koning Financiële Diensten bent u aan het juiste adres voor het laten uitvoeren van diverse financiële diensten in Zevenaar. We zijn onder andere gespecialiseerd in verzekeringen, pensioenen, hypotheken, beleggen en sparen. Voor al uw financiële problemen en vragen kunt u bij ons terecht. Ons gemotiveerde team staat klaar voor zowel particulieren als ondernemers. Wij voorzien u graag van deskundig advies en helpen we u waar nodig.

Wilt u meer weten over onze financiële diensten?

Neem contact op

Deskundig advies

Professionele adviseurs

Advies op maat

Deskundig advies voor diverse financiële diensten

particulieren over schadeverzekeringen en diverse levensverzekeringen. Wilt u bijvoorbeeld weten welke type autoverzekering voor u het meest aantrekkelijk is? Wij brengen een overzicht van diverse verzekeringen in kaart, zodat u gemakkelijk de juiste dekking kunt kiezen en nooit te veel premie hoeft te betalen. Daarnaast helpen we u bij het aanvragen van een zakelijke financiering, zodat u altijd het juiste geldbedrag kunt lenen om uw doelstellingen te behalen. Bent u op zoek naar een nieuw huis en heeft u hulp nodig bij het aanvragen van een hypotheek? Ook dat is geen enkel probleem! We geven u het beste hypotheekadvies omtrent de hypotheekrente en het aflossen van uw hypotheek.

Wilt u écht goed advies krijgen?


Laat u ontzorgen en kies voor onze dienstverlening

Met ons brede aanbod aan financiële diensten hoeft u zich niet langer zorgen te maken. Kies voor onze hoogwaardige dienstverlening en vraag gerust om advies. Kies voor ons als financieel adviesbureau en plan een afspraak in met één van onze adviseurs. Neem contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar 0316-527925.

U kunt ons hier vinden!