Autoverzekering afsluiten in Zevenaar

We helpen u graag bij het afsluiten van een autoverzekering bij ons kantoor in Zevenaar. Het team aan ervaren adviseurs van Koning Financiële Diensten staat voor u klaar om het beste advies te geven. We beantwoorden al uw financiële vragen en helpen u bij het kiezen van de juiste verzekering met voldoende dekking.

Wilt u meer weten over onze financiële diensten?

Neem contact op

Deskundig advies

Professionele adviseurs

Advies op maat

Sluit een autoverzekering af met de juiste dekking

Heeft u een nieuwe auto gekocht en wilt u een autoverzekering afsluiten? Dan is het belangrijk om de verschillende verzekeringen te bekijken. We brengen de diverse verzekeringen voor u in kaart, zodat u deze gemakkelijk met elkaar kunt vergelijken. Door middel van de Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA) bent u verzekerd voor schade die uw auto veroorzaakt. Deze verzekering is verplicht en u heeft zelf de keuze welke aanvullende dekkingen u neemt. Zo’n aanvullende dekking is bijvoorbeeld een allriskautoverzekering. Wilt u naast uw autoverzekering nog andere verzekeringen afsluiten? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Onze dienstverlening is erg divers, waardoor we u met meerdere financiële vragen kunnen helpen. Zo adviseren we u graag bij het aanvragen van een hypotheek en het berekenen van de rente. Naast goed dekkende schadeverzekeringen helpen we u ook graag met het afsluiten van diverse levensverzekeringen. Denk hierbij aan een kapitaalverzekering of uitvaartverzekering. Ons team staat ook klaar om de zakelijke markt te bedienen. Zo helpen we ondernemers bij het aanvragen van een bedrijfsfinanciering om de zakelijke kosten te betalen.

Wilt u écht goed advies krijgen?


Informeer naar de mogelijkheden voor de juiste verzekering

Onze financiële diensten zijn voor iedereen toegankelijk, dus aarzel niet om contact op te nemen voor deskundig advies. Wij zijn bereikbaar via het contactformulier of telefonisch via 0316-527925. Voor al uw financiële vragen over uw autoverzekering bent u bij ons aan het juiste adres. Laat u adviseren en profiteer van de vele voordelen.

U kunt ons hier vinden!