Starterslening aanvragen in Zevenaar

Een starterslening aanvragen doet u met behulp van een van onze financieel adviseurs in Zevenaar. Bij Koning Financiële Diensten voorzien wij u van een passend advies. De starterslening is een extra steuntje in de rug om u te helpen bij het kopen van een woning. Laten we samen kijken of u in aanmerking komt voor de lening.

Wilt u meer weten over onze financiële diensten?

Neem contact op

Deskundig advies

Professionele adviseurs

Advies op maat

Komt u in aanmerking voor een starterslening?

De starterslening is een aanvulling op uw hypotheek voor het financieren van uw eerste koophuis. Het maakt het voor jongvolwassenen gemakkelijker om een eerste huis te kopen. Om de starterslening aan te vragen is het belangrijk dan u aan bepaalde voorwaarden voldoet. Het is per gemeente bepaald of u in aanmerking komt voor een starterslening. Samen bekijken we of u aan de voorwaarden voldoet. We brengen de mogelijkheden in kaart en stippelen een financieel plan uit om het passende bedrag te lenen. We geven u het beste advies om een hypotheek aan te vragen, waardoor u binnen de kortste keren in uw droomhuis kunt wonen. We berekenen de hypotheekrente en brengen de kosten in kaart. Zo ziet u  in één oogopslag uw maandelijkse lasten.. Naast leningen en hypotheken zijn wij ook gespecialiseerd in levensverzekeringen en diverse schadeverzekeringen. Voor al uw financiële vragen kunt u bij ons terecht.

Wilt u écht goed advies krijgen?


Plan een afspraak in om uw aanvraag te bespreken

Als startende op de woningmarkt heeft u vast veel financiële vragen. Met onze financiële diensten adviseren we u graag over diverse financiële leningen, verzekeringen en andere financieringen. Laten we bij ons financieel adviesbureau samen kijken of u in aanmerking komt voor een starterslening. Twijfel niet om een afspraak te maken met een adviseur via het contactformulier of door te bellen naar 0316-527925.

U kunt ons hier vinden!