Het beste hypotheekadvies in Zevenaar

Voor het beste hypotheekadvies kunt u bij Koning Financiële Diensten in Zevenaar gerust aankloppen. Wij adviseren u over diverse hypotheekvormen en stellen een financieel overzicht voor samen. Ons hypotheekadvies is op de toekomst gericht, zodat u altijd profiteert van de beste voorwaarden.

Wilt u meer weten over onze financiële diensten?

Neem contact op

Deskundig advies

Professionele adviseurs

Advies op maat

Een passend hypotheekadvies op maat

Er zijn tegenwoordig veel regels voor het aanvragen van een hypotheek. Door al deze regels kunt u soms het overzicht verliezen. Daarom helpen we u door het geven van een passend hypotheekadvies. Of u nu een eigen huis wilt kopen of een nieuwe hypotheek wilt afsluiten, dat maakt niet uit. Onze financiële diensten zijn zeer divers, waarmee we al uw financiële vragen beantwoorden. We controleren uw krediet en doen een aanvraag bij uw bank. We berekenen de hypotheekrente, zodat u uw hypotheek altijd kunt afsluiten tegen een gunstige rente. We maken een overzicht, zodat het financiële plaatje voor u beter zichtbaar is. Wilt u uw allereerste huis kopen? Dan komt u wellicht in aanmerking voor een starterslening, waarbij u net een beetje meer kunt lenen om uw koopwoning te financieren.

Wilt u écht goed advies krijgen?


Kom langs voor deskundig advies van onze experts

Tijdens een hypotheekadviesgesprek bespreken we de mogelijkheden voor het afsluiten van een hypotheek. In dit gesprek komen de hypotheekkosten en de rente aan de orde. Kies voor ons als financieel adviesbureau en u bent altijd voorzien van het beste hypotheekadvies. Maak snel een afspraak via het contactformulier of door te bellen naar 0316-527925, om de mogelijkheden te bespreken.

U kunt ons hier vinden!