Zakelijke financiering aanvragen

Tegenwoordig zien we dat steeds meer organisaties en bedrijven een zakelijke financiering aanvragen. Een zakelijke financiering stelt u in staat een passend geldbedrag te lenen om uw doelen te behalen. Bij Koning Financiële Diensten, gevestigd in Zevenaar, adviseren we u graag en beantwoorden we al uw financiële vragen.

Wilt u meer weten over onze financiële diensten?

Neem contact op

Deskundig advies

Professionele adviseurs

Advies op maat

We adviseren u bij het aanvragen van een zakelijke financiering

We zorgen dat u altijd van goede voorwaarden profiteert bij het aanvragen van een zakelijke financiering. Ons team aan experts staat voor u klaar om een passend advies te geven. We werken samen met Financieringsgilde. Dit is een landelijk adviesorganisatie die elke vorm van mkb-financiering. Hierdoor heeft u bij ons een ruime keus aan geschikte bedrijfsfinancieringen. Denk hierbij aan financieringen voor onroerend goed, een debiteurenfinanciering en financiering voor machines, maar bijvoorbeeld ook crowdfunding. Onze financiële diensten zijn divers en voor iedereen toegankelijk. Zo adviseren we particulieren bij het aanvragen van een hypotheek. Daarnaast helpen we u graag bij het afsluiten van schade- en levensverzekeringen, zoals een kapitaalverzekering.

Wilt u écht goed advies krijgen?


Maak een afspraak voor een passend financieel advies

Het aanvragen van een zakelijke financiering helpt u bij het behalen van financiële doelen. Op deze manier kunt u de lopende zaken financieren of kunt u het besteden aan een goede investering. Onze financiële dienstverlening is hoogwaardig en u wordt altijd voorzien van deskundig advies. Informeer naar onze dienstverlening, dan kunnen we u vast en zeker helpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier of door te bellen naar 0316-527925.

U kunt ons hier vinden!