Is uw bestelauto goed verzekerd?

Financiële zekerheid zoals u wilt


Als u een bestelauto koopt, bent u verplicht een WA-verzekering af te sluiten. Dit is snel te doen, maar let op dat u hierbij de juiste keuzes maakt. Er zijn ongeveer 120 verschillende autoverzekeringen en de keuze hangt bijvoorbeeld af van het type auto (automerk, gewicht...), uw leeftijd en het aantal schadevrije jaren dat u hebt opgebouwd.

De verzekeraars baseren hun premie op bovenstaande kenmerken. Om de beste keuze voor uw autoverzekering te kunnen vinden, hebben we deze gegevens nodig. Wij gaan dan op zoek naar de autoverzekering die het beste bij uw persoonlijke situatie past.

Dekking

Bij een bestelautoverzekering moet u de auto minimaal verzekeren tegen wettelijke aansprakelijkheid (WA). Daarnaast is het mogelijk om de dekking uit te breiden.

  • WA (wettelijke aansprakelijkheid)
    dit is de basisdekking en de goedkoopste. De schade die u met uw auto veroorzaakt aan derden wordt vergoed, maar niet de schade aan de eigen auto.
  • WA Beperkt Casco
    naast de WA-dekking wordt nu ook de schade aan uw eigen auto vergoed bij o.a. brand, diefstal, storm en ruitbreuk. Schade aan uw eigen auto die u zelf heeft veroorzaakt (door bijvoorbeeld een aanrijding) wordt niet vergoed.
  • WA Volledig Casco (All Risk)
    alles wat onder beperkt casco valt wordt vergoed, maar nu wordt ook alle schade aan de eigen auto vergoed.

Verzekering opzeggen

In de laatste jaren is de concurrentie tussen verzekeraars enorm toegenomen. Premies zijn daardoor sterk gedaald. Overstappen naar een andere verzekeraar kan dan heel interessant zijn.

En in dat geval bent u bij Koning Financiele Diensten aan het juiste adres: wij vergelijken de producten, de polisvoorwaarden en kwaliteit van dienstverlening van verschillende verzekeraars. En wij bieden u dan ook de beste prijs/kwaliteit verhouding!

Koning Financiële Diensten gaat graag op zoek naar de beste en meest voordelige oplossing!

Vraag bij Koning Financiële Diensten om een goéd advies!


Kies de juiste dekking en betaal niet te veel premie!