Scan- & nazorgformulieren

Scan - Particuliere relatie

Deze scan is een korte enquête waarmee ons kantoor wil nagaan wat er eventueel is gewijzigd (of op korte termijn gaat wijzigen) in jouw huidige situatie. De onderwerpen die kort worden besproken zijn 'Gezin - Woning - Hypotheek - Werk & Inkomen'. Naar aanleiding van je antwoorden wordt ons eerder afgegeven advies opnieuw beoordeeld en met jou doorgenomen.

Start de scan
Scan - Zakelijke relatie

Deze scan is een korte enquête waarmee ons kantoor wil nagaan wat er eventueel is gewijzigd (of op korte termijn gaat wijzigen) in de huidige situatie. Naar aanleiding van je antwoorden wordt ons eerder afgegeven advies opnieuw beoordeeld en met jou doorgenomen.

Start de scan
Scan - Autoverzekering

Je hebt een verzekering afgesloten en daarna kijk je er niet meer naar om. Het gaat je natuurlijk hoofdzakelijk over het afdekken van het risico. Toch verandert er in de tussentijd vaak een hoop aan een verzekering. Denk daarbij aan de dekkingen, de premie en de voorwaarden. Het is dus wel slim om zo nu en dan ook je autopolis te laten controleren.

Start de scan

 

Scan - AOV

De arbeidsongeschiktheidscan (AOV scan) is een korte enquête waarmee ons kantoor wil nagaan of jouw huidige AO verzekering nog wel past bij je huidige situatie. Periodiek plegen wij daarom onderhoud op eerder afgegeven adviezen en je AO verzekering.

Start de scan
Scan - Hypotheekconstructie

De hypotheekscan is een korte enquête waarmee ons kantoor wil nagaan of jouw huidige hypotheekconstructie nog wel past. Kan het beter? Tegen een lagere rente? Met lagere woonlasten?

Start de scan
Scan -  Overlijdensrisicoverzekering

De premies van overlijdensrisicoverzekeringen (ORV) zijn de afgelopen jaren (fors) gedaald. Het heeft dus zin om na te gaan of overstappen/oversluiten zin heeft. Deze scan is een korte enquête waarmee ons kantoor wil nagaan of jouw huidige ORV nog wel past. Kan het beter? Tegen een lagere premie wellicht?

Start de scan